Gata! Oficial s-au deschis!

Aşa cum aţi aflat din articolul Oaza ascunsă în sfârşit avem un magazin, un atelier în care putem să găsim o varietate de accesorii şi obiecte realizate cu pasiune şi din dragoste pentru frumos.

Sâmbătă a avut loc inaugurarea Oranjeriei şi hop şi noi să fim prezente la “marea îmbulzeală”. Personal aveam aşteptări total diferite, dar am fost plăcut impresionată de tot ceea ce am văzut. Originalitatea a fost cea care şi-a pus amprenta pe tot ceea ce a însemnat acest eveniment: decor, produse, personaje din lumea aceasta magnifică a designerilor si artiştilor, îmbrăcămintea celor prezenţi, minunăţia cerceilor din sticlă de murano, colierele colorate din lână şi multe altele. Ca să vă convingeţi şi voi de acest loc minunat care te transpune într-o lume de basm și mai ales pentru că vine luna cadourilor, vă sugerez să mergeţi să vizitaţi acest magazin. Îl găsiți pe Vasile Goldiș, nr. 1. N-o să vă pară rău!

Tot în weekendul care a trecut s-a deschis în Iulius Mall un magazin vestimentar cu outfit-uri cu personalitate pentru fete şi băieţi nonconformişti, interesanţi şi mari admiratori ai brandurilor Only, Jack & Jones şi nu numai. Magazinul se numeşte Smuggler şi îl găsiţi la etajul 1 vis-à-vis de lifturi. Conceptul acestui magazin este fashion, nonconformist, trendsetter. Conform Smuggler stilul vestimentar poate crea o imagine pe care atitudinea o confirmă sau o infirmă.

Aşa că, începând de săptămâna aceasta avem alte două magazine pe gustul nostru unde să ne cheltuim bănuţii, să ne delectăm ochii şi să ne simţim bine. Shoppingul din Cluj devine din ce în ce mai interesant şi mai plăcut.

Voi ce aţi făcut în weekend? Pe unde aţi umblat, la ce parade aţi participat de ziua României?

PS:  Evident ca ambele magazine au prețuri super bune! În Smuggler am văzut rochițe foarte drăguțe la 135 lei, iar la Oranjerie prețurile sunt mult prea mici pentru efortul și creativitatea artiștilor. Așadar, haideți sa investim în producția locală pentru că merită!

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *