Despre regula de aur a fiecărui șifonier

photo by Cristina

Întrebare – Voi după cât timp vă hotărâți că o haină pe care n-ați mai purtat-o de ceva timp ar trebui scoasă din șifonier și pusă frumos în grămada lucrurilor: DE DAT! Și ce faceți cu ea, o aruncați pur și simplu la gunoi sau o duceți undeva la țară, o dați unei prietene sau faceți un cadou unor persoane nevoiașe?

Vorbind cu fetele, Cristina spunea că ea aplică regula unui an: dacă nu a mai purtat o haină de un an, atunci e semn clar că asta nici nu se va mai întâmpla, așa că își „curăță” garderoba sistematic. Alina, la fel ca și mine, mărturisea că sunt ani de zile de când nu a mai purtat o haină și tot nu o lasă inima să renunțe la ea. Pe lângă faptul că asemeni Alinei, mă atașez de lucrurile pe care le port, nu pot să nu mă gândesc că poate se va întoarce moda și că așa cum și eu am purtat unele din hainele mamei, de ce să nu ofer această experiență copiilor mei.

Simi, pe de altă parte, spirit pragmatic și oarecum forțată de împrejurări, mutându-se la casă nouă, ne-a făcut o invitație la un pahar de vin și o cutie pline de haine, ba noi nouțe, ba purtate și total neatrăgătoare pentru ea și ne-a încurajat să ne alegem ce ne place de acolo. Ne-am hotărât astfel să facem o mini petrecere Fetecuetichete și ne-am distrat un pic cu hainele lui Simi și cu aparatul foto și imaginația Cristinei. Vă las să vedeți mai jos ce a ieșit: 😀

Maria

2 Comments

  1. Nu pot să mă despart de hainele mele, de lucrurile mele. Fiecare obiect e prețios pentru mine. La mine nu se aplică regula o haină nepurtată un an, nu o voi mai purta, din contră după un an o regăsesc în dressing și o port cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *