“Puss in boots”

Toate știm că o pereche de botine nu e niciodată în plus.  Pe acest principiu și datorită faptului că aveam nevoie de o pereche de botine negre, simple, din piele naturală, am hotărât să pornesc în căutarea perechii perfecte.

După multe căutări pe net –  pentru că, să fim realiști, e cel mai simplu – am intrat întâmplător în Iulius Mall in magazinul Zuca. Acolo am găsit botinele perfecte. Sunt elegante negre și foarte feminine. Tocul este mare, dar fiind gros sunt foarte comode.

În ziua când le-am descoperit nu aveam bani la mine și am rugat-o pe vânzătoare să le pună deoparte. Atunci erau 290 lei, cred. Când am venit după ele am primit o reducere și le-am luat cu 210 lei (nici nu pot să vă zic cât de bucuroasă eram :-D).

Le-am testat la drumuri scurte, drumuri lungi și petreceri, am stat ore bune cu ele în picioare și sunt mai mult decât încântata de ele.

Le-am recomandat magazinul fetelor mele cu etichete și Maria a cumparat o pereche. Acum putem să ne bucurăm împreună de ele, iar când va veni primăvara vor fi numai bune pentru rochițe. 😀

Botinele sunt create de Luiza Mircescu, marca Chic, iar din câte am înțeles totul din magazin este din piele naturală și la preț de producător. 😉 Dacă aveți drum prin Mall, merită să mergeți la acest magazin.

Alina

2 Comments

 1. Frumos model nimic de zis dar calitatea lasa de dorit.
  Tocmai mi s-a rupt tocul la ele după ce le-am purtat de 4 ori.
  Între timp magazinul de unde le-am luat a fost închis
  Si mai interesant: pe 31 am cumpărat un alt model de la același magazin superbe dar m-au ținut doar noaptea de revelion, 5 ore. Pielea deasupra la cusatura s-a rupt. Mergând înapoi la magazin doamna foarte amabila mi-a spus ca îmi pot alege un alt model.
  Noul model a rezistat 24 zile 🙂

  • In acest caz ar trebui sa ma consider norocoasa…botinele mele sunt inca intregi si desi am umblat de numa numa cu ele nu am fost nevoita inca sa schimb flecul.
   Imi pare rau de experientele tale neplacute 🙁 au rezistat 24 de ore?! e jenant asa ceva…Eu zic sa nu abandonezi si sa ceri alta pereche! Tot din Iulius le-ai luat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *