Noutăți despre Fete cu etichete

Știm că am fost un pic absente în ultima vreme și ne cerem iertare pentru asta, însă nu care cumva să credeți că nu am făcut nimic între timp. Am luat legatura cu designeri și manageri de magazine, am pus la cale noi concursuri, am planificat ședințe foto, ne-am mai întâlnit la o cafea sau ciocolata caldă și bineînțeles că ne-a luat valul povestirilor încât la plecare tot nu am stabilit ce trebuia, însă de un lucru suntem extrem de mândre. 🙂

Doamnelor, domnișoarelor, domnilor și domnișorilor (păi ce? numai noi să suportam împărțirea asta tâmpită?) vă prezentăm noua noastră colega și o prietenă care ne e pe zi ce trece mai dragă: Cristina. Da, ați înțeles bine! Gașca FCE s-a mărit! Am zis că dacă tot înnebunim lumea cu gălăgia pe care o facem când ne întâlnim, o gagică în plus sau în minus nu va face mare diferență.

Acum să revenim la un ton mai serios. Cristina a apărut din fericire în proiectul nostru de suflet pentru a-i veni în ajutor Andrei și pentru a aduce o altă perspectivă, și la propriu, și la figurat. Cum eu, Simi sau Alina ne mai puteam roti la ședințele foto, săraca Andra trebuia să fie mereu prezentă, așa că am ajuns la concluzia că avem nevoie de ajutor. Am făcut casting, am trecut candidații prin probe de foc, iar Cristina s-a dovedit a fi cea mai bună. Îi spunem și aici “Bun venit în gașcă!” și la cât mai multe poze faine!

Am rugat-o pe Cris să ne/vă spună câteva cuvinte despre ea și ne-a mărturisit că e o fire curioasă și îndrăgostită de tot ce e frumos. E pasionată de lumină și culoare și a descoperit arta în timpul copilăriei, pentru a avea mai apoi norocul să o exprime prin intermediul fotografiei. Nu-i așa că e perfectă?…doar e a noastră.

Cristina, suntem mândre că ni te-ai alăturat și la treabă cu tine! 😀

 

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *