Câștigă un abonament la sală!

Actualizare: Cu ajutorul random.org am extras comentariul câştigător, iar acesta îi aparţine Monicăi Bobos. Felicitări! Vei primi un e-mail în care te vom anunţa cum poţi intra în posesia lui. Mulţumim şi celorlalte două participante şi vă aşteptăm să participaţi şi pe viitor la concursurile noastre!

A venit toamna și multe dintre noi suntem tentate să închidem un ochi când vine vorba de silueta noastră, pentru care am luptat așa de mult pe timp de vară. Îți mai amintești cum ai tras de tine la masajele anticelulitice și la sală pentru a scapa de surplusul de șunculițe?! Să știi că ar fi fost totul mult mai simplu daca te-ai fi ținut de treabă tot anul. E greu să slabești repede primavara și să ai corpul perfect pe timp de vară…greu și în multe cazuri nesănătos. De aceea îți propun să mergi la sala la Simo. Această sală este testată de mine și vreau să vă spun că sunt foarte încântată de faptul că in 2 ani nu m-am plictisit deloc. Antrenamentele sunt mereu diferite și dupa o ședință simți că nu ți-ai pierdut timpul.

De aceea ne-am gândit să facem un concurs, în care să vă oferim un abonament Tu Taim la SXP (2 . Tot ce trebuie să faci e să dai like la pagina noastră de fb aici, să dai like la pagina SXP aici și să lași un comentariu pe wall-ul “Fete cu Etichete” în care raspunzi la întrebarea: care este sportul tău preferat și ce ținută preferi pentru acest sport?

Suplimentar, cele care au avut deja experienta SXP pot să ne spună parerea lor despre sală, dacă doresc, pentru a vă pregăti pe voi, cele noi. Concursul va dura până duminică, 14 octombrie, iar luni vom alege o câștigătoare prin tragere la sorți.

Mult noroc! :*

Alina

3 Comments

  1. Dacă mersul la sală în fiecare zi se consideră un sport, atunci DA acest sport îmi place foarte mult îndeosebi de când merg la Shape Xpress, sala Simonei. Cel mai mult îmi place cum gândeşte Simo sucesiunea execrciţiilor, toată ora este foarte bine gândită şi tot timpul ne surprinde cu noi şi noi mişcări. Este extraordinar de bine , te binedispune şi te încarcă cu energie o astfel de oră la sala. În ceea ce priveşte îmbrăcămintea, eu prefer pantalonii treisfert mulaţi ca să nu tot îmi fluture când lucrez. În picioare trebuie să ai neapărat adidaşi de alergat, de aceeia care au mult material pt. ca piciorul să poată respira (Simo ma învăţat cum să mi-i alerg) . Înainte foloseam tenişi dar de când am ascultat sfatul Simonei referitor la adidaşi totul pare mai uşor : alergatul, săritul .

  2. Mie imi place sa practic Kangoo Jumps, iar in ceea ce priveste imbracamintea as prefera sa ma imbrac cat mai lejer, fiind adecvat acestui sport (pantaloni treisfert mulati pe corp si un tricou).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *