Interviu Ucrina

1. Cum a început povestea de dragoste cu moda? Care este prima amintire legată de modă?

Nu cred ca există o poveste de dragoste, e mai mult o atracție, o plăcere. A început de când eram mică. Mama mea avea o mașină de cusut. Inițial a făcut ea, ideile mele iar mai apoi am învățat eu să cos. Croiam hainele cum credeam eu. Bineînțeles că multe nu au ieșit, dar am câteva haine pe care le-am purtat foarte mult.

Prima amintire legată de modă este de când eram mică. Îmi plăceau foarte mult fustele. Criteriul de selecție a fustelor era cât de sus se ridicau când mă învârteam. Dacă se învârteau făceau parte din fustele mele preferate.

Cercei: 25 Ron

2. Când ai făcut trecerea de la haine la accesorii?

Am dat întâmplător de Breslo și mi-am cumpărat niște broșe. Când le-am primit mi-am dat seama că nu erau greu de făcut și că aș putea să fac și eu o broșă și poate aș putea să o finisez mai bine.

Pe timpul verii si acum mai fac haine.

        Geantă: 25 Ron

         Broșă: 15 ron

3. Cu ce crezi că ai venit nou pe piață?

Nu cred că am venit cu nimic nou la început, asta nu era ideea de la care am pornit. Inițial am încercat să găsesc ceva cu care să îmi umplu timpul. Mai târziu am început să creez lucruri noi. Acum am în magazin bijuterii în care sunt suprapuse multe elemente, care sunt ceva nou pentru Breslo. Mie mi se par foarte interesante și îmi dau posibilitatea să combin multe lucruri, iar rezultatele sunt mult mai spectaculoase. Încerc să nu imit, eventual să preiau ideea și să îi aduc eu ceva nou.

Broșă:15 ron

Cercei: 10 Ron

Inel: 20 ron

 4. Ce materiale folosești?

Din păcate nu folosesc foarte multe materiale prețioase, deși mi-ar plăcea. La început creațiile mele erau mai mult gablonțuri, de aceea nici nu mai îmi plac acele creații. Acum am încercat să am mai multe materiale mai prețioase. Folosesc materiale placate cu rodiu și cu aur și elemente mici de argint. În general folosesc mai mult piese din bronz, cristale, pietre swarovski. Depinde de ceea ce vreau să fac.

Eșarfă fâșii: 30 ron

5. Ce te inspiră?

Am descoperit Etsy, unde sunt foarte multe produse care mă inspiră, de unde îmi cumpăr foarte multe accesorii.

Tot timpul pornesc de la o ideea care mi-a plăcut. Pot sa pornesc și de la o bază metalică pe care o cumpăr și de acolo dezvolt  totul. Dacă văd ceva ce îmi place foarte mult, îl preiau și fac varianta mea.

Set cercei și lănțișor: 60 Ron

6. Ai o clientelă țintă?

Nu știu cum sunt clienții mei pentru că vând online, dar accesoriile mele sunt la prețuri rezonabile. Când stabilesc prețul mă gândesc tot timpul dacă eu aș cumpăra acel lucru la prețul respectiv. De aceea cred că persoanele care cumpără de la mine sunt genul celor cărora le place să aibă multe accesorii și nu își permit să cumpere lucruri foarte costisitoare.

7. Ce planuri ai pe viitor?

Nu îmi place să îmi fac planuri, pentru că oricum nu le respect și totdeauna aleg altceva. Îmi place să las lucrurile să vină în mod firesc.

Geantă winter style: 60 ron

Alina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *