Toamna se numără prietenii

Luuuume, luuumeee! Ne-am întors cu forțe proaspete, muulte surprize și cel mai important, prieteni noi și dragi!

Azi vă lăsăm în compania Oanei, câștigătoarea concursului nostru și o nouă prietenă a găștii Fetecuetichete și vă facem cunoştinţă cu oamenii de la Outwear, care, spre fericirea şi încântarea noastră, ne-au primit cu brațele și mințile deschise. Am rugat-o pe Oana să ne spună cum i s-a părut experienţa Fetecuetichete și mai ales ce părere i-a făcut magazinul pe care l-am etichetat pentru voi.

Oana, predăm legătura:

Știm cu toții că toamna este anotimpul perfect pentru etalarea a ceea ce a mai rămas din bronzul  de vară (atât cât ne permite vremea) și a ținutelor pline de culoare!  În ciuda faptului că zilele acestea nu a fost tocmai cald, am reușit să dăm o fugă până în centru, să realizăm ședința foto de la magazinul Outwear.

Cu siguranță ați trecut pe lângă acest magazin cel puțin o data când vă plimbați prin centrul Clujului sau vă grăbeati către școală sau către locul de muncă. Este un loc tare prietenos, accesibil și în care puteți găsi haine și accesorii pentru toate gusturile.  Articolele pentru bărbați au un colț numai al lor,  unde aceștia se pot simți în largul lor,  printre brandurile preferate. Trebuie să recunosc că ne-a fost destul de greu să ne alegem niște ținute potrivite, dar asta numai din cauza faptului că au o mulțime de haine și accesorii grozave,  de la stilul office și casual la sport și funky. Ideea este că ai de unde alege iar ședința foto a ieșit mai mult decât bine!

Geacă piele ecologică mov: 100 ron

Bluză neagră volănașe: 50 ron

Brățară neagră lemn: 15 ron

Pantaloni mov: 50 ron

Geantă neagră plic: 50 ron

Colier roșu: 30 ron

Rochie gri: 80 ron

Geantă piele ecologică mov: 70 ron

Geacă mov: 100 ron

Curea gri: 20 ron

Colier colorat: 30 ron

Colier argintiu: 30 ron

Geacă piele neagră: 150 ron

Rochie alb cu gri: 80 ron

Botine gri: 120 ron

Brățări argintii: 15 ron

Geantă neagră: 50 ron

Puteți găsi magazinul Outwear  pe Strada Universității nr.1-3, la numărul de telefon: 0264.406.120 sau pe site-urile outwear.ro și pantofioutwear.ro  de unde puteți comanda și online.

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *