Review sandale Mossa

A trecut deja ceva timp de când am cumpărat sandalele de la atelierul Mossa și de aceea m-am gândit să vă spun experiența mea cu ele.

Din punct de vedere a comodității sunt incredibile. Am mers pe jos prin tot Clujul (pe pavaj old school din centrul vechi, pe trotuar și pe iarbă) o noapte întreagă. Am mers încet, am mers repede și spre dimineață când am ajuns acasă nu am avut nici o singură bătătură sau beșică. Trebuie să recunosc că nu mă așteptam la un rezultat așa de bun la prima purtare, luând în vedere mărimea și forma tocului. Avantajul lor cred că este pernița din interior. Nu am mai avut nici un pantof care să aibe o perniță așa de pufoasă!

Marele șoc a fost însă când am întors sandalele invers ca să analizez talpa și tocul (tot timpul fac asta la prima purtare). Tocul a fost foarte putin uzat, talpa însă era aproape inexistentă. Nu mi-a venit sa cred. Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată. În unele locuri s-a ros talpa așa de tare încât a ajuns la pielea întoarsă! Concluzia: talpa era mult prea subțire și materialul din care era confecționată mult prea moale (zise pantofarul care mi le-a reparat). Sigur trebuie luat în considerare și faptul că am circulat o seara întreagă cu ele prin centrul vechi. Oricum nu mă așteptam la așa ceva pentru că eu sunt genul de persoană care iubeste și are grijă de încălțăminte (am cizme și de acum 8 ani care sunt în stare bunicică și pe care le-am purtat foaaaarte mult).

Un lucru era clar: nu mai puteam să mai port sandalele și de aceea le-am dus la pantofarul meu fidel. Pantofarul mi-a pus o talpă rezistentă (știu asta pentru că deja le-am purtat de 2 ori și nu s-a uzat deloc)cu 35 lei, de care nu pot să mă plâng. Ceea ce am observat acum este că pielea întoarsă din față, care trece peste platformă, nu este lipită sau s-a deslipit. Din punct de vedere vizual acest lucru nu va fi nicodată o problemă, însă dacă se lasă pielea cu timpul – de obicei așa se întâmpla – va trebui să duc sandalale din nou la pantofar să le lipească.

Când le-am luat de la pantofar stăteam și mă gândeam dacă le-aș mai fi luat știind ce voi păți…Sincer nu stiu ce aș fi făcut, dar acum că le am nu regret că am dat încă 35 de lei pe reparații. Macar acum pot să merg liniștită toată vara cu ele. Mie inițial mi-a plăcut foarte mult modelul și combinația de culori, iar acum ador faptul că sunt comode, însă dacă ar fi fost o pereche de sandale obișnuite din piele clar nu s-ar fi meritat efortul.

Da, știu…noi femeile suntem de neînteles când e vorba de o pereche de pantofi care ne-a cucerit.

Alina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *