Oameni de suflet – Diana Sucală

Am avut un moment acum ceva timp când mă întrebam dacă Clujul chiar este un oraş interactiv și dinamic, cu multe evenimente, cu multe porți deschise, cu o varietate largă de activităţi “extra curiculare” (hai să fim sincere: extra job; mi-aş dori foarte mult să pot să zic că merg în vacanţă, nu în concediu, că fac activităţi extracuriculare), dar pot să spun cu mândrie că am depăşit această fază.

Dar în perioada în care eram marcată de faptul că în Cluj (oraşul pe care nu l-aş schimba cu un altul) nu pot să fac un curs de machiaj, nu găsesc cursuri de croitorie pentru novici, nu sunt cursuri unde să poţi învăţa un amalgan de dansuri (de la tango argentinian la un simplu lambada), din întâmplare, am văzut pe unul din site-urile de reduceri de la noi un cupon pentru cursuri de machiaj. Bineînţeles că mi l-am cumpărat şi atunci s-a spart bula în care mă simţeam prinsă.

Am început cursul de machiaj cu o anumită emoţie şi cu o grămadă de întrebări: oare cine îl ţine, oare suntem mai mulţi sau doar eu, oare îmi va plăcea de domnişoara/doamna Diana, oare cum e salonul, oare, oare şi iar oare. Totul a mers perfect şi am ajuns să o cunosc pe Diana Sucală, consultant de imagine (lifestyle coach), designer vestimentar și pe deasupra, o persoană minunată.

Şi de la cursul de machiaj am ajuns inevitabil la hăinuţe, bineînţeles. Pentru că mi-au plăcut creațiile ei, m-am gândit să le împărtășesc cu voi. Mai jos puteți vedea două dintre piesele mele preferate: tunica şi rochia roşie de vară.

Tunica (pret:89 lei):  creaţie 100% Diana cu un material de excepţie, care spun eu că poate fi purtată şi vara cu o pereche de colanţi sau pantaloni scurţi, dar şi în sezonul rece poate da o eleganţă ţinutei cu o helanca neagră de exemplu şi cu o pereche de jeanşi clasici, impreună cu nişte botine de piele neagră, cu toc înalt.

Rochia de mătase (pret: 170 lei): realizată special la cererea mea; aveam eu în minte o idee de o rochiţă simplă de vară, roşie ca focul să-mi surâdă norocul, din mătase naturală, şi după ce m-am consultat cu ea, am mai modificat, am mai îmbunătăţit modelul iniţial şi…şi…a ieşi rochiţa mea de vis. Pur şi simplu o ador. Atât de mult că le-am sugerat frumos, drăguţ viitoarelor  domnişoare de onoare (da, mă mărit în august; aşa că va urma un concediu lung şi bine meritat :P) să îşi facă şi ele pentru nuntă rochiţe la fel, dar pe bej.

 

 

Închei  aici cu promisiunea că va urma un interviu cu Diana mai spre toamnă, despre noul ei magazin pe care a plănuit să îl deschidă în luna septembrie, despre munca și creaţiile sale.

 

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *