Târguțu’ vintage etichetat!

Ați ajuns la Târguțu’ Vintage de weekend-ul trecut?

Noi am trecut pe acolo sâmbătă, așa mai pe răcoare, că e mai frumos, însă nu chiar foarte pe seară ca să putem admira mai bine hăinuțele și să vedem clar ce cumpărăm. Mărturisesc ca e prima oară când particip la acest eveniment, pe care absolvenții de la Arte și Design se încăpățânează sa îl organizeze cu atâta pricepere an de an. Am rămas uimită de prețurile foarte bune, mai ales dacă iei în calcul faptul că achiziționezi un produs unicat. Am văzut niște fustițe colorate numai bune pentru vară, la doar 40 de lei sau accesorii superbe la 15 lei. Asta ca să nu mai  spun ce combinații superbe ies dacă știi să îmbini cu gust o piesă vestimentară vintage cu un articol actual…garantat te scot din anonimat!

Pe lânga seara revigorantă de shopping, târgul ăsta mi-a adus și un surâs melancolic pe buze, amintindu-mi de anii copilariei și adolescenței mele, când nu știam cum să fac rost de bani ca să îmi cumpăr bluza sau pantalonii la moda de atunci. La fiecare hăinuță amintind a anii ’90, tot o trăgeam pe Simi de mânecă, întrebând: “Uite Simi, tu ai purtat din asta?”.

Seara s-a terminat cum nu s-a putut mai bine, cu o reprezentație de teatru stradal și mai apoi cu un ice coffe lângă Piața Unirii, în atmosfera relaxantă creată de muzica trupelor participante la festivalul I.O.I.

I simply love this city! :X

PS: Sugestie pentru anul viitor al târguțului: niște muzică retro ar completa perfect evenimentul 😉

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=gJLIiF15wjQ[/tube]

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *