Rihanna va fi designer pentru River Island

Toți o cunoaștem pe Rihanna ca vedetă și solistă. Câteodată ne șochează prin stilul ei vestimentar sau frezele ei, dar dacă stăm să ne gândim are o scuză foarte bună: e un star. Ne-a surprins cu atitudinea de fată cuminte la început, a trezit în noi o stare de revoltă când am aflat de relația ei cu Chris Brown, ne-a încântat cu piesele ei pe care le auzeam peste tot și ne-a surprins de fiecare dată cu o nouă ținută. Dacă ne place sau nu, ea este o vedetă cu un stil mereu în schimbare, influențând o masă mare de oameni.

Probabil și din aceste motive și-a început colaborarea cu River Island, care a prezentat-o ca noul lor designer. River Island are o experiență de peste 60 de ani, fiind o companie de mare succes,cu peste 300 de magazine în toată lumea și cunoscută pentru stilul său unic și accesibil.

“Am așteptat să îmi creez propria colecție de ceva timp”, a declarat artista. “River Island este partenerul perfect pentu mine, iar gândul de a lucra cu o companie britanică de familie mi-a surâs. Londra mă inspiră mult, iar River Island este genul de companie căreia îi place să se distreze cu hainele. De abia aștept să lucrez cu ei și să creez ceva special.” Colecția vedetei pop va fi lansată în primăvara anului viitor.

Sunt curioasă ce va ieși din această colaborare și cât succes va avea colecția. Voi ce credeți că va conta mai mult: faptul că aceste haine sunt o creație a Rihannei sau aspectul acestora?

Citate preluate de pe Elle.com

Alina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *