Must Have This Summer – Costume de baie

Pentru că deja a venit vacanţa cu trenul din Franţa sau concediile pentru cei mai “bătrânei”, costumul de baie este primul pe lista de cumpărături a noastră, a fetelor.

Nu vi se pare că este foarte greu să găsiți un costum de baie care să fie pe gustul vostru? Poate sunt eu o ghinionistă, dar de fiecare dată când trebuie să merg la cumpărături, mă gândesc cu groază. De aceea, în ultimii ani, să fiu sinceră am ales să îmi achiziţionez outfitul de plajă din mediul online. Mi se pare că este mult mai uşor şi nu pierd atâta vreme bătând magazinele în lung şi în lat şi plecând din ele aşa cum am intrat: cu mânile goale şi portofelul „plin”.

Bine, bine, dar de unde ştiu eu dacă un anumit model de costum de baie îmi stă bine sau nu, sau poate că mărimea S nu e de fapt S, ci e un XS. Ce mă fac dacă nu îmi este bun?

Am să vă spun cum procedez eu în general cu shoppingul online.

Întâi sondez piaţa vituală şi îmi aleg produsele pe  care doresc să le achiziţionez. Atenţie, doar mi le aleg, nu le şi cumpăr imediat. După ce m-am hotărât asupra modelului, dau o raită prin magazinele locale şi caut croiala asemănătoare. Nu mă interesează culorile, brandul sau detalii din acestea mărunte. Vreau să văd dacă modelul respectiv mă avantajează sau nu. Bun! Se pare că îmi stă bine (da, da .. vorbeşte modestia din mine: P). Ulterior, dacă aţi mai comandat de pe siteul respectiv ştiţi deja cum sunt mărimile, dacă M este M sau poate L. În cazul în care cumpăraţi pentru prima dată de acolo, atunci daţi un google search şi citiţi ce scriu oamenii pe diferite forumuri. Este uimitor cât de multe informaţii puteţi afla despre un magazin online.

Aş fi foarte curioasă să aflu voi cum procedaţi cu achiziţionarea produselor online. Aveţi o altă tactică? Ar fi nemaipomenit să o împărtăşiţi cu noi.

Bucuraţi-vă de ceea ce veţi vedea!

Sursa: Maxine preţ:139 lei

Mărimile sunt exact aşa cum ar trebui să fie! Exeprienţă pozitivă cu cei de la Maxine.

Sursa: Maxine preţ: 79 lei

Sursa: Jolidon preţ: 66 lei

Sursa: Jolidon preţ: 116 lei

Şi nu pot să nu mă gândesc la clipele în care aveam acces după bunul plac la colecţiile VS. Aşa că, trebuie nepărat să vă prezint şi câteva modele de la Victoria’s Secret. Să ştiţi că eu am mai comandat direct din US şi am fost foarte încântată de ceea ce am primit. Bineînţeles că cel mai bine e să te „cuplezi” cu mai multe prietene şi să plasezi o comandă mai mare, astfel încât costurile de transport să le puteţi împărţi.

Sursa: Victoria’s Secret preţ: 25,5 USD

Sursa: Victoria’s Secret  preţ: 15,99 USD

Sursa: Victoria’s Secret  preţ: 36 USD

Simina

3 Comments

 1. Demn de reținut în cazul shopping-ului online din străinătate (outside UE) trebuie sa mai adaugi 24% TVA + 16% Taxe Vamale (pentru produse textile) pe lângă transport. In unele cazuri merita, dar în altele, produsele care par ieftine la început brusc nu mai par chiar asa ieftine. BEEN THERE, DONE THAT 🙂

  • Da Andreea, asa este, dar depinde si cat esti de norocos :). Noi am scapat fara taxe vamale de fiecare data 😛 si in cazul nostru chiar a meritat :). Oricum trebuie analizata situatia foarte bine!

   • Din câte am observat, în general diferența e făcuta de metoda de livrare. Dacă livrarea se face prin posta ai șanse mari ca tanti de la posta sa fie îngăduitoare cu tine. Asta dacă nu e un colet foarte mare, sau foarte greu. Dacă însa livrarea se face prin servicii de curierat gen DHL (unele firme trimit doar prin curier) acolo e mai complicat și în general nu prea scapi :(. Dacă cumperi de pe Ebay scapi iar ceva mai ieftin pentru ca în general vânzătorul nu declara valoarea reala a pachetului și oricum în general e trimis prin posta.
    Ideea e ca trebuie sa iți faci calculele bine. Uneori am spus ca fac o afacere cumpărând direct de la sursa, dar nu a fost mereu asa.( portofelul meu știe 🙂 ).

    Oricum mulțumim de recomandări și … shopping online plăcut!

    Tip: pentru Ebay folosesc în general Ebay.co.uk pentru ca sunt taxele de livrare ceva mai mici decât din US și au o varietate destul de mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *