Povești semnate de Aida

Mărturisesc că în ultima perioada am fost foarte prinsă cu examenele pentru a mă mai preocupa de propria garderobă, dar Maria a avut grijă să nu treacă neobservată descoperirea ei. Ea ne-a zis despre magazinul Aida și ne-a tot povestit de rochițele de acolo, iar descrierea s-a adeverit din momentul în care i-am trecut pragul. De cum am intrat în magazin mi-a plăcut faptul că  varietatea de rochii era foarte mare. Dacă mergeam la un banchet, o nunta în aer liber sau îmi trebuia o ținută pentru o seară în oraș,  sigur găseam măcar trei variante de rochițe pentru fiecare eveniment.

Prima ținută pe care mi-am ales-o este formată dintr-o rochie, pe care am folosit-o pe post de top și o fustă foarte jucăușă. Franjurile nu se demodează niciodată, ducându-te ușor cu gândul la anii 1920, dar culoarea fustei o teleportează în prezent instant. Combinația este foarte frumoasă și cred că restul accesoriilor cu care se asortează aceasta fustă îi determină stilul. Rochia, folosită pe post de top, mi-a placut foarte mult pentru că e vie, colorată și ideală pentru vară. Acum hai să fim serioase, toate vrem să avem haine pe care să le folosim în cât mai multe feluri, iar aceasă rochie este una din acele piese super ofertante! Pentru că nu pot să concep ceva turcoaz fară auriu, am ales o curea aurie, împletită, din piele artificială. Când am simțit că am ajuns la varianta finală si m-am privit în oglindă, am  simțit nevoia să mă mișc pentru a pune în evidență franjurile jucăușe. 🙂

Inițial am ales o altă rochie pentru ținuta nr.2, dar soarta a făcut să îmi fure ochii rochia albastră. Am laudat-o și mă pregăteam să mă îndrept înspre garderobă. Nici prin gând nu mi-a trecut însă să o probez, mai ales că de obicei pot “să înot” în rochii lungi, la cei 1,60 metri ai mei. Domnișoara care ne prezenta rochiile a zis că e marimea 38, dar și atunci mă gândeam că îmi va fi mare la piept. Ca într-o joacă, am zis să o încerc să mă distrez un pic. Când am încheiat fermoarul nu îmi venea să cred! Rochia era bună, de fapt venea perfect pe mine! Mă tot întorceam în fața oglinzii și mă simțeam ca o Cenușăreasă la care a venit Zâna cea Bună.

Fiecare dintre noi are o imagine a rochiei perfecte, iar a mea era rochia de “sirenă”. De când eram mică vroiam să am o asemenea rochie care conturează perfect corpul și jos să aibă ”just the right amount of drama”. Cred că nici nu mai trebuie să explic senzația de fericire când vezi că ai o siluetă de clepsidră, în condițiile în care de regulă ești mai degrabă ca o crenguță. Culoarea este minunată și rochia este surprinzător de ușoară. Toate cele menționate mai sus sunt foarte importante, dar la sfârșitul zilei cred că vei fi cea mai recunoscătoare pentru faptul că la 36 de grade nu te topești în acestă minunăție, pentu ca are o captușeală de calitate.

Cum vi se pare rochițele? Tu la ce rochie visai de când erai mică? Ai găsit-o sau încă ești în căutarea ei?

Plic 70 lei

Rochie 270 lei

Bluza/ rochie : 10lei

Fusta90 lei

Ținute:  Magazin Aida, Str. Regele Ferdinand, Nr.3

Alina

2 Comments

  1. tu alinutza, fustita turcoaz e chiar draguta, dar cea lunga ….. nu prea, parca e prea MULTA 🙁

    • Pe mine m-a super cucerit aia lungă ;))
      I guess I’m a sucker pentru genul acesta de rochii 😛
      Ar fi fost, zic eu, și mai drăguță dacă nu ar fi avut florile alea la bază și sub piept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *