Prezentarea de modă Noshasha

Mărturisesc că de pe vremea când urmăream pe nerăsuflate serialele din Sex& The City, visam să am parte de o seară specială cu fetele, în care să golim șifonierele și să răvășim camera în căutarea ținutei perfecte, să ne baricadăm în baie pentru vreo oră, două, pentru că, vorba aia, un machiaj desăvârșit și o coafură pe măsură necesită timp, să ne alegem cele mai elegante și mai înalte tocuri și să pornim vesele și puse pe petrecere spre o seară relaxantă, plină de haine elegante, cu oameni frumoși, muzică bună și băuturi gustoatse.

Dupa cum bine ați ghicit deja, visul mi s-a împlinit. Sâmbătă seara am asistat la prima mea prezentare de modă, într-un cadru intim și prietenos, alături de oameni calzi și îndrăgostiți de frumos. M-a impresionat plăcut ingeniozitatea organizatorilor care au transformat o simplă cafenea, de pe una din străduțele pitorești ale Clujului, într-un catwalk care să pună cât mai bine în evidență creațiile. Ținutele prezentate au fost rezultatul unei imaginații deosebite transpuse în concret de mâinile desingerului Noshasha, ajutată de echipa sa megatalentată formată din Gabriela Popescu, make-up artist și George Catalin Cozma, hair stylist. Hăinuțele mi s-au părut cu totul deosebite și purtabile, din materiale vaporoase sau de in, numai bune pentru căldurile astea. Am ochit niște bluzițe perfecte pentru o seară în club, speciale prin combinația inedită de forme geometrice care pune în evidență silueta și câteva rochițe de vară, perfecte pentru o plimbare pe Cetățuie.

Dar eu zic totuși să mă opresc aici, pentru a lăsa pozele sa “vorbească” pentru mine, cu promisiunea că vom reveni cât de curând cu cât mai multe detalii despre un alt designer talentat al Clujului, Noshasha.  😉

Maria

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *