2012 Must Have This Summer – Part I

Stăteam astăzi la o terasă, savuram o limonadă cu fructe de pădure nemaipomenită şi analizam, bineînţeles, lumea care trecea pe lângăm mine sau stătea de poveşti la o masă învecinată. Am observat că fetele şi femeile din Cluj au început să îşi pună în valoare propria feminitate prin rochiile volatile şi viu colorate, bine croite şi asortate cu nişte sandale care de care mai interesante.

Aşa că mi-am propus să îmi exprim părerea în ceea ce priveşte articolele vestimentare pe care trebuie să le avem în această vară pe lista de cumpărături sau de ce nu să le scoatem de la naftalină şi să defilăm cu ele pe străzile clujene. Nu uitaţi motto-ul meu: The street is my/your catwalk!!!!

Dând o raită prin magazinele virtuale de la noi din ţară am dat peste mai multe ţinute drăguţe pe care eu personal le ador. Prima rochiţă este nemaipomenită pentru o ieşire cu fetele la o îngheţată după o zi nesuferită la birou. Culoarea piersică în combinaţie cu albastrul petrol (cred că este un albastru petrol…sau cel puţin aşa îl văd eu) este ca un vis.

Sursa: Bonprix – 99,90 lei

O altă rochiţă care mi-a făcut cu ochiul este una potrivită  pentru întâlnirile amoroase. Sunt sigură că am da pe spate o grămadă de băbaţi purtând-o la prima ieşire sau am reaprinde flacăra relaţiei noastre. Griul şi rozul nu se vor demoda niciodată. Nu sunteţi de aceeaşi părere?

Sursa: Bonprix – 109, 90 lei

Şi pentru că suntem în plin sezon nupţial vă sugerez o rochie de ocazie foarte simpatică şi aş spune eu la un preţ destul de bun, nu?

Sursa: StarShiners – 239 lei

Sunt sigură că v-aţi făcut o idee despre ce se găseşte online, dar de asemenea de preferinţele mele vestimentare. Stay tuned: vor mai urma şi alte ţinute onlie potrivite pentru această vară.

Aruncaţi un ochi şi puţin mai jos. Salopeta verde este mortală!

Voi de pe ce siteuri vă cumpăraţi hăinuţe? Aşteptăm mai multe detalii.

 

Sursa: Maxine – 129 lei

Sursa: Maxine – 139 lei

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *