Lejer, uşor, maro

Nu ştiu voi cum sunteţi, dar eu, când mă trezesc dimineaţa şi mă întreb oare ce să mai arunc pe mine simt că mă ia cu durere de cap şi ziua mea se transformă într-un monstru al nervilor şi al stresului.

De aceea am recurs la următorul tabiet: sună ceasul, mă ridic şi eu din pat, mă spăl şi ajunsă în faţa dulapului trag afară o pereche de pantaloni (cel mai probabil), un maiou şi ulterior adaug ceva papucei şi nelipsita eşarfă (că dacă tot am o gramadă şi le-am cărat din India până la Cluj, de ce să nu le arăt lumii?). Da, recunosc mi se mai întâmplă şi mie să îmi pregătesc de cu seară hăinuţele (aşa cum făceam în clasele 1-4 – vă mai amintiţi?), dar în 90% dintre cazuri ajung să aleg ceva uşor, lejer, maro. De ce maro? Nu aş putea să vă spun cu exactitate: nu e culoarea mea preferată, dar mi se pare destul de uşor de asortat.

Şi în această dimineaţă însorită, am scotocit adormită prin dulap şi am dat peste maioul maro Roxy cu un pic de albastru (de unde şi inspiraţia pentru eşarfă – preferata mea), nişte jeanşi (fără ei nu aş putea trăi), un sutien cu bretele roz (ador combinaţia maro cu albastru şi un mic detaliu roz), nişte pantofi de la Bershka din colecţia veche prinşi la reducere, a da, şi nelipsitul însemn de pe picior: păunul cu cele două flori lotus. Era cât pe ce să uit de cureaua maro cu imprimeuri florale care am căutat-o mult şi bine (cu dipserare mai bine zis) prin magazine, unghere, pieţe, net (TIP: găsiţi ceva foarte similar la Maria, magazinul de pe strada Napoca din Cluj).

Oricum această ţinută face parte din cufărul timpului şi probabil că şi copiii mei o vor găsi tot acolo. Ador toate piesele vestimentare care o alcătuiesc şi sunt sigură că până în momentul în care acestea nu vor ceda “psihic”, eu voi continua să le port.

Mi-am propus ca în viitor să prezint astfel de ţinute care pe mine m-au fermecat de-a lungul timpului. Cea de azi este printre cele mai “tinerele”, dar vor urma hainele din facultate ale mamei care încă şi astăzi fac furori pe stradă (bineînţeles fiind purtate de către fiică :P).

Voi aveţi ţinute preferate la care nu aţi renunţa pentru nimic în lume  (totuşi hai să nu exagerăm) sau poate ceva moştenit de la mama, soră, mătuşă sau de ce nu de la bunica?


 

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *