Aida te poate scoate din impas

Știi momentul ăla când trebuie să mergi la o ocazie specială și ai nevoie urgentă de o ținută adecvată, așa că îti rezervi o jumatate de zi din timpul tău de altfel prețios pentru a găsi ceea ce se va dovedi  a fi “acul în carul cu fân”? Și bănuiesc că știi și clipa aia când nu îți convine nimic din ceea ce vezi pe umerașe sau manechine, iar dacă în sfârșit găsești ceva care să te încânte cât de cât, ori nu au mărimea ta, ori e cu mult peste bugetul stabilit de acasă. Așa că într-un final faci un compromis de moment și cumperi ceva de care nu ești foarte convinsă, îl porți la evenimentul respectiv, dar nu îi mai dai o a doua șansă pentru că oricum n-ai crezut în achiziția ta de la bun început.

Și bineințeles mai e momentul ăla când te plimbi agale pe stradă și cum te zgâiești absolut întâmplător în vitrine, vezi o rochie sau vreo combinație care îti fură pur si simplu ochii și inima și te face să exclami: „Ah, bine ca abia acum te găsesc!” TREBUIE  să fi pățit și voi măcar o data asta.

Ei bine, pentru toate aceste situații, am un pont bun să vă vând. Am descoperit vis-a-vis de Galeriile Ferdinand un magazin care se numește Aida. Veți observa în vitrină rochii absolut superbe, în toate culorile, modelele și pentru toate gusturile și care, din punctul meu de vedere, vă pot salva din multe situații, de la nunți foarte elegante până la o ieșire în club sau la un film.

Am ținut neapărat să facem o ședință foto cu hăinuțe din acest magazin și mărturiesc că ne-am simțit toate ca niște copile în magazinul cu dulciuri. Nu știam ce să alegem mai întâi. Stilul magazinului e în genul rochiței colorate pe care o port în poze, iar materialul și forma se așează neașteptat de bine. Rochița a doua e un pic mai elegantă, însă foarte la modă și o puteți găsi în diferite combinații de culori.

Așadar dacă vă plac ținutele feminine, vesele și vaporoase, cred ca e locul ideal pentru niște shopping. Voi când aveți de mers la o ocazie specială, către ce magazine din Cluj vă îndreptați mai întâi?

 Rochie : 200 lei

 Geantă piele: 250lei

 

Geantă colorată: 150 lei

Rochie150 lei

Ținute:  Magazin Aida, Str. Regele Ferdinand, Nr.3

 

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *