O ţinută de inspiraţie londoneză

După cum bine ştiţi momentan mă aflu la Londra, locație care mi-a influențat alegerea unei ţinute pe care ori de câte ori o voi purta, mi se va părea că mă va transpune în acest oraş minunat. Londra pentru mine este un loc care prin farmecul său aparte te face să treci mai uşor peste peisajul gri, cenuşiu, asemănător scrierilor bacoveniene.

Alegerea mi-e oarecum motivată și de faptul că anul acesta se poartă griul în designul interior, iar în ceea ce priveşte vestimentaţia, consider că această culoare nu trebuie să lipsească din dressing-ul unei fete. Aşa că am ales o rochiţă cu fluturaşi primită cadou de la colegii de muncă (o alegere perfectă aş zice eu :P), o geacă de piele gri şi un plic realizat de Alina, una din Fetele cu Etichete ;).

Dar parcă pentru o ţinută à la Londra lipseşte ceva, nu? Da, îmi lipseşte pălăria ce e drept, dar dacă stau bine să mă gândesc iar am plecat de acasă fără umbrelă şi probabil că mă prinde ploaia la întoarcere. Asta e Londra..câteodată depresivă, câteodată surprinzător de frumoasă, mai ales când te pierzi pe străzile sale pline de poveşti şi istorisiri care de care mai interesante spuse de locuitorii lor, de arhitectura fiecărei clădiri, de pub-urile şi de clienţii lor care stau la colţ de stradă cu câte o halbă de bere în mână și îmbrăcaţi la patru ace.

Oare voi v-aţi gândit vreodată că alegerea hainelor vă sunt influențate de locul în care va aflați? Nu v-ați trezit în Paris că vă accesorizați ținuta cu o eșarfă colorată la gât sau în Spania că vă alegeți fuste lungi și cu multe volănașe?

Stay tuned: urmează şi o ţinută de la Londra (doar nu am bătut atâta drum până aici fără să cumpăr ceva :P).

Rochie: Orsay (Iulius Mall); preţ: 150 lei

Jachetă: Orsay (Iulius Mall); preţ: 160 lei

Poşetă tip plic: PrettyStuff4U; preţ: 80 lei

Simina

2 Comments

  1. Rochita m-a cucerit de la “prima intalnire” intr-unul din magazinele Orsay de la noi. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *