Un alt model de bascheți făcut de o celebritate

Vrei o pereche exclusivistă de bascheți? Vrei să îți înnoieşti garderoba și în același timp să ajuți animalele oropsite? Am soluția perfectă pentru tine! Azi am descoperit această pereche de bascheți și am zis să împart vestea cu voi.

Modelul este facut de Justin Vernon, solistul formației Bon Iver în colaborare cu Keep Company, companie cunoscută pentru producţia sa de încălțăminte vegan, ceea ce înseamnă că nu foloseşte materiale provenind de la animale. Astfel de  companii sunt din ce în ce mai apreciate peste tot în jurul lumii, mai ales datorită participării la tot felul de vânzări de caritate sau acțiuni care ajută mediul înconjurător. Keep Company nu face excepție de la regulă, iar banii câștigați din vânzarea pantofilor se vor dona unui adăpost pentru animale (Best Friends Animal Society).

Modelul e foarte simpatic, într-o culoare de somon. Inițial credeam că e cu o pană în partea din față, dar apoi am observat că e de fapt un schelet de pește. Acest produs chiar mi se pare reprezentativ pentru stilul formației și al artistului, fiind în același timp o opțiune bună atât pentru femei cît si pentru bărbați. Dar STAI! Modelul este simpatic, unisex, prețul e acceptabil, sunt puține perechi disponibile și e un produs eco friendly…hmm nu pare totul ca un vis, un pic ireal? Da, așa este, pentru că nu am ajuns la partea urâtă. Ai timp să comanzi acești bascheți pâna în data de 1.07.2012 si vor fi livrați doar cândva în octombrie. Ce părere aveți, merită așteptarea?

sursă articol: elle.com

sursă fotografii: http://keepcompany.com

 

Alina

2 Comments

  1. Daca nu ar fi pus frunza aia pe partea din fata chiar erau acceptabili , in ciuda faptului ca nu se stie din ce este acel material .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *