Ghici, ghici pe unde umblă Fetele cu Etichete?

UPDATE 2: Răspunsul corect (de altfel ‘deosebit de greu’ de găsit): Londra. Câştigătorul şedinţei foto este Oana H! Felicitări Oana, abia aşteptăm să te cunoaştem!

UPDATE: Azi e ultima zi în care mai poţi să trimiţi răspunsul tău dacă nu ai făcut-o deja şi să câştigi o şedinţă foto! Vă rugăm să postaţi răspunsul pe siteul fetecuetichete.ro la Ghici, ghici pe unde umblă Fetele cu etichete. Comentariile lăsate pe Facebook NU se vor lua  în considerare. Câştigătorul va fi anunţat luni, 25 iunie. Foarte important: participanţii din alte oraşe trebuie să fie dispuşi să vină în Cluj-Napoca în cazul în care sunt desemnaţi câştigători.

Şi a venit şi această zi în care am reuşit în sfârşit să ies din rutină şi să petrec clipe magnifice, savurând lucruri considerate uzuale pentru alţii, dar pentru mine nemaipomenite. Ştiţi acel gen de oameni care se bucură de lucruri simple, pentru care o prajitură sau o floare primită în dar le înseninează ziua, iar mirosul de primăvară le aduce un zâmbet şi o bucurie nedescrisă? Eu pot să spun cu mândrie că fac parte din această categorie de omuleţi.

Şi pentru că am ajuns într-un loc extraordinar, mi-am spus că ar fi frumos să împart această experienţă cu voi. Aşa că m-am gândit să vă las pe voi să ghiciţi pe unde umblu. În articol veţi găsi indicii subtile sau poate vă daţi seama din poze.

Stând în cafeneaua mea preferată, savurând cea mai bună cafea din lume alături de un blueberry cheesecake (viitorul tort al miresei), admir persoanele care trec pe stradă, autobuzele supraetajate, mini-urile, dar cel mai mult mă încântă atmosferă cosmopolită. Şi fiind o fată cu etichetă mi-am deprins anumite obiceiuri când privesc lumea din jurul meu. Detalii precum: “Oh my God .. căţelul ăla e îmbrăcat ca şi stăpâna!” sau “Poşeta asta e mult prea mare şi barosană” se plimbă în voie prin căpuşorul meu.M-am pus eu pe analizat, şi am analizat, şi am tot analizat la fiecare pas pe care îl făceam şi am ajuns la concluzia că pentru locuitorii acestui oraş primează confortul personal în faţa outfit-urilor de ultimă oră. Femeilor nu li se pare anormal să combine o fustă office cu o pereche de pantofi sport de alergare (aşa numiţii adidaşi de către noi :P), iar combinaţiile interesante pe care le poţi zări la o plimbare prin Cluj au rămas ascunse ochiului meu prin cine ştie ce cotloane, birouri sau magazine.

Oricum eleganţa acestei metropole este reflectată nu de un cod vestimentar, ci de clădirile minunate care sunt valorificate la maxim şi nu sunt lăsate în paragină, comportamentul şi atitudinea oamenilor, maşinile, cabinele de telefon, emblemele vizibile la orice colţ de stradă şi lista ar putea continua la nesfârşit…

V-aţi prins în ce oraş se află una din fetele cu etichete? Arată asta printr-un comentariu, iar în urma tragerii la sorți vă vom premia cu o şedinţă foto într-una din ţinutele personale preferate şi un guest-post pe site-ul nostru. Aşadar, pregătiţi-vă răspunsurile şi cele mai frumoase rame foto.

Succes!

Simina

12 Comments

    • Poate e Londra, poate nu e Londra :). Inca putina rabdare si vom afla exact pe unde ne “pierdem” vremea. Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *