Despre ținutele colorate

Când eram mică iar mama mea mă îmbrăca în vreo rochița cu imprimeuri florale, îmi spunea mereu că semăn cu Primăvara. Deși nu înțelegeam eu foarte bine pe atunci ce însemna asta, mă simțeam foarte bine știind că unul din cei mai importanți oameni din viața mea mă privea astfel. Mai apoi am realizat că orice mamă își laudă puiul, însă în același timp mi-am dat seama ca gusturile ei mi-au influențat înclinația spre culorile vii și imprimeurile îndrăznețe.

Ador culorile, iubesc imprimeurile florale și îmi place ca o ținută să exprime optimism și veselie. Dacă ar fi după sufletul meu, mi-aș dori ca lumea din jur să poarte ținute cât mai colorate și combinații inedite de culori, iar iarna să fie interzise paltoanele gri și negre.

Acum o lună am fost împreună cu fetele la târgul de modă Absolutely Fabulous, unde am dat peste creațiile minunate și super colorate ale unui designer din Arad. Văzând ceva fix pe gustul meu, nu m-am putut abține să nu exclam: “Vai ce haine colorate! Superb!”. Cinci minute mai târziu, o fată drăguță, cu părul ca focul m-a tras de mână și m-a întrebat:

Ești din Cluj? 

Da, de ce?

Ești printre puținele persoane care a apreciat munca mea. Am observat că majoritatea clujenilor sunt foarte reticenți la combinații atât de colorate. E greu să îi scoți din tipare.

Așadar, ținuta mea de azi se dorește a fi o demonstrație a faptului că nu doar putem găsi texturi plăcute în culori superbe la prețuri mici în Cluj, ci și că clujenii pot fi scoși din tipare.

Fustă – magazin Maria, str. Napoca, preț: 35 lei

Bluză – magazin Maria, str. Napoca, preț: 45 lei,

Pantofi – Pta M. Viteazul, magazinul de lângă Benvenutti, preț: 190 lei,

Maria

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *