Reduceri reduceri reduceri


Da, a sosit în sfârșit vremea reducerilor! Acum, după ce ne-am strâns bănuții, ne-am interesat ce se poartă în vara asta și am oftat lipsiţi de speranță când am văzut preţurile mari, putem în sfarșit să luăm acea rochiță mult dorită cu 50% reducere!

Ceea ce nu am înțeles niciodată este de ce TOT TIMPUL reducerile se suprapun cu sesiunea de examene…Din fericire noi, studenții de pretutindeni am învățat să ne organizăm, să ne dezlipim de cărți și să ne găsim drumul spre Mall. Ca orice student care se respectă am procedat și eu la fel. Ieri, după ce am ieșit de la un examen am decis să merg în Iulius Mall, sau Molus, cum îi mai zicem noi, unde m-am lăsat dusă din magazin în magazin, din reducere în reducere până am ajuns în H&M. Aici nu am mai putut să zic NU unui sacou, pe care bineînțeles l-am cumpărat. Văzându-mă cu sacoul în mână am băgat capul în pământ, de groază să nu mai văd altceva ce îmi place și am tot ținut drumul spre ieșire din Mall.

Acesta e sacoul:


Sacou H&M : 60 lei

Înarmați-vă cu răbdare și mult, mult timp dacă vă hotărâți să mergeți la cumpărături în perioada asta pentru că sunt cozi infernale la garderobă, rafturile cu reduceri sunt asaltate de cumpărători…și să nici nu mai vorbim de cozile de la casele de marcat.  Recomandarea mea este să profitați de această perioadă de reduceri pentru că satisfacția e imensă atunci când poți să porți acea rochiță mult dorită și să știi că ai luat-o si cu 50% reducere.

Voi ați profitat deja de reduceri? Ce lucrușoare minunate ați achiziționat? Poate ne dați niște ponturi bune și nouă.

Alina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *