O altfel de pereche de pantofi

Deși știți probabil despre această nouă firmă producătoare de pantofi, însă simt că merită să scriu acest articol chiar dacă voi aduce o noutate pentru o mână de oameni. Voi, acea mână de  oameni, trebuie să aflați de această descoperire!

În timp ce mă plimbam pe la târgul Oh so chic, organizat de câteva săptămâni în Cluj-Napoca, am descoperit firma producătoare de pantofi Mossa, din Oradea. Din primul moment am fost atrasă de pantofii frumoși, culorile și combinațiile diferite și originale. Din punct de vedere al prețului nu sunt cei mai ieftini pantofi din lume, însă compensează prin faptul ca au o paletă mare de culori și poți să îți creezi tu pantoful pe culoarea dorită!!!

Total capturată de lumea nouă a pantofilor în care am intrat, am simțit bineînțeles nevoia de “a oferi casă” unei perechi de pantofi…și…da, mi-am comandat o pereche. Ieri au ajuns și sunt foarte încântată de ei! Nu, nu sunt genul de pantofi în care poți să stai toata ziua și să rezolvi tot ce ai de rezolvat în oraș, însă sunt genul de pantofi de efect, pentru care primești mereu complimente și întrebări de genu “wow! de unde i-ai cumpărat?!”.

DAR nu va îngrijorați nici voi, doamne și domnișoare ale balerinilor, pentru ca au și balerini foarte simpatici. De fapt au tot felul de modele, de la modele clasice în combinații de culori simple, la comozii balerini și până la pantofi cu inimioare sau steluțe care îți dau that rockstar feeling. Vestea bună este că s-ar putea să își deschidă un magazin în orășelul nostru.

Perechea pe care mi-am achiziționat-o eu:

 

 

 

 

 

 

 

Alte perechi:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce părere aveți de pantofi? Mie imi plac foarte mult și mi se pare super adorabil balerinul ăla cu imprimeu military (cum încearcă să facă pe durul).

 

 

 

 

Alina

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *