Rochiţa mea de la Zara

A fost ziua mea şi nu ştiu cum s-a întâmplat, dar toţi prietenii mei au pătruns în mintea şi gândurile mele şi m-au nimerit la maxim cu darurile.

Nu ştiu dacă am mai avut parte de cadouri 100% dorite. Se mai strecurau printre cele primite cât un obiect, o invitaţie care nu erau pe gustul meu sau poate o hăinuţă, dar anul acesta am experimentat o senzaţie nouă: preietenii mei au ajuns să mă cunoască foarte bine, ceea ce mă face fericită. E bine să ştii că ai lângă tine oameni care îşi dau seama când eşti demoralizată, care ştiu când eşti fericită, care te înţeleg şi te acceptă cu toţi piticii şi toate mofturile tale.

Aşa că am ieşit la pozat cu una din rochiţele magnifice primite, cea de la Zara. De cum am luat-o pe mine m-am simţit feminină, frumoasă şi orice s-ar fi putut întâmpla în momentul respectiv nu m-ar fi putut scoate din lumea mea perfectă în care călcam cu pantofii mei galbeni şi cu noua poşetuţă creată chiar de verişoara mea. Aş fi dat orice ca în momentul respectiv să fi fost pe un podium la o prezentare de modă şi toată lumea să mă admire.

Sunt sigură că toate am visat la un moment dat cu ochii deschişi o carieră de modeling şi ne transpuneam la şedinte foto şi pe un podium magnific înconjurate de oameni a căror atenţie era îndreptată în totalitate înspre noi. Eu încă mai visez la aşa ceva şi am momente (ca şi cel prezentat aici) în care îmi spun: The Street is my CATWALK.

Şi am ajuns şi la partea în care am vrea să ştim cam cât ne costă o astfel de ţinută. Ne place, nu ne place, bugetul este un element foarte important în înnoirea garderobei proprii.

RochieZara; preţ: 199 lei

Pantofi: Pull & Bear; preţ: 200 lei

Poşetă tip plic: PrettyStuff4U; preţ: 80 leiSimina

2 Comments

 1. plicul rulzzz!

  iar daca fetele cu etichete accepta si critici, accesorrile respective n-au ce cauta in aceasta tinuta. Prea mult galben. Fereste-te sa asortezi galben si albastru, acestea pot fi asortate numai cand nuantele de albastru sunt indreptate spre verde, altfel risti sa arati ca un galbenus.

  Rochita e f draguta iar combinatia cu mustarul pantofilor si plicului e perfecta. As fi renuntat clar la acele accesorii su sasoul mult prea galben.

  Felicitari fetelor pt astfel de preocupari.

  • Salut Adela,

   Mersi mult de comment. Bineinteles ca acceptam cu mult drag si criticile. Doar asa putem creste, doar asa putem sa facem alegeri mai bune. Eu personal am vazut-o ca o combinatie care mi se potriveste si in care eu m-am simtit bine.

   te mai asteptam cu mult drag:)

   Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *