Povestea rochiţei roşii

Aşa-i că fiecare haină are o poveste şi nu îmi explic de ce, mai ales rochiţele? De-a lungul timpului am constatat că mă îndrăgostesc de câte o piesă de îmbrăcăminte aşa cum o fac cu oamenii. Rar mi s-a întâmplat să spun: “Pfai, bine că am avut inspiraţia să intru la cabina de probă”. De cum intru în magazin şi răsfoiesc articolele de pe umeraşe, ştiu dacă voi pleca acasă cu o pungă în plus.

La fel s-a întâmplat şi cu rochiţa mea roşie. Şi ca o poveste de dragoste adevarată, nici măcar nu era în plan! Am văzut-o în vitrină, era cât pe ce să renunţ pentru că nu îmi găseam mărimea potrivită şi exact când să ies pe ușă, mi-am adus aminte că nu verificasem numărul celei din vitrină. Exact! Eu ce vă zic aici? Destinul ăsta nu iartă niciodată!

Când am văzut că dorinţa e pe cale să se concretizeze, am început să îmi fac tot felul de planuri ca să mi-o justific.
Şi uite aşa am dat naştere unui întreg debate între vânzătoare: Cu ce ocazie să o port?

Daa, poţi merge liniştită la muncă îmbrăcată aşa! Şi ce dacă lumea nu e mai e la fel de elegantă astăzi. Cea mai mare parte din timp îl petrecem acolo. Unde să ne mai aranjăm şi noi?

Şi ştiţi ce? Au dreptate! Doar că o voi testa pentru a vedea reacţiile fix de ziua mea, cam într-o lună. Până la urmă dacă e prea mult, mă pot scuza că e o zi specială, dacă nu comentează nimeni în acest sens, înseamnă că voi avea o nouă ţinută de muncă 😀

Vă ţin la curent!


RochieTabita (str Eroilor nr. 30); preţ: 60 lei


Maria

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *